Sunday, August 23, 2009

Bankje in De Pinte

Was ondertussen een tijdje geleden dat ik met de zusjes ging eten. Vakantieplanning zorgde er voornamelijk voor dat het wat moeilijk liep om elkaar terug te vinden maar afgelopen woensdag stond gelukkig vast gemarkeerd in ieders agenda.

Veel te vertellen over de afgelopen vakantie hoe iedereen die overleefd had...en nog meer te vertellen over zusje Nathalie die hoogzwanger de warme dagen aan het trotseren is! Het blijft toch een wonder, zo'n baby in de buik...en vooral opmerkelijk hoeveel die groeien in die laatste maanden blijkbaar. 'Zusje' werd bij deze gepromoveerd tot 'zus' ;) en voor haar moet het allemaal niet te lang meer duren. Het is nog eventjes wachten maar de algemene conclusie aan tafel was dat ze de uitgerekende datum van 18 september niet zal halen. Hopelijk is het wel na 12 september want de week voorafgaand ben ik niet in het land...

Na het etentje in "Il Mondo di Miccoli" - in De Pinte, voor het eerst verlieten we Gent-centrum om zwangere zus tegemoet te komen natuurlijk! - nog een beetje in de tuin van Nathalie en Len gaan hangen. Was nodig want was beetje heel erg lekker dus konden we niet direct ons bed in. :) Tijdens de rondleiding - was nog niet 'ten huize' geweest - ook een heel leuke ontdekking gedaan: het 'bankje' waar ik als kind veeeeele uren op gespendeerd heb stond nu blijkbaar daar! Een echt familiestuk dat dus nog altijd in de juiste regionen circuleert, tof! Nu maar hopen dat die kleine pruts daar ook braafjes mee kan spelen. ;)

No comments: