Sunday, July 5, 2009

Kindjes, veel kindjes

Het lijkt de week van de kindjes wel... Na opnieuw gestart te zijn met werken - lastig! :) - voor de rest een rustige week. Zijnde wel een paar keer buiten komen maar voor de rest 'op tgemakske'.

Woensdag had ik Sofie en Karel beloofd babysit te spelen voor de drie kindjes...de mama en de papa moesten namelijk naar de doopvoorbereiding van Warre en Marie. No prob, N/P Stof to the rescue!
Uiteraard heb ik dat geweldig goed gedaan. Oscar is braaf blijven slapen, Warre heeft maar 1 alarmke afgevuurd op zijn peter (ligt nog aan de monitor) en Marie was weliswaar de hele avond klaarwakker maar vond nonkel Stof precies wel leuk om mee te spelen (had geen tijd om het aantal lachjes te turven maar het waren er veel!). Bedenking van de dag: moesten die nu alle drie wakker geweest zijn, ik zou het toch een stuk moeilijker gehad hebben...

Donderdag gaan eten met de zusjes, die het vorige keer zonder mij moesten stellen wegens helemaal buiten strijd. Gelukkig kon ik nu wel weer aan tafel schuiven - met een lichte vertraging weliswaar - en het was een heel gezellige tafel: terras van A Capella! Ook hier zijn kindjes hét gespreksonderwerp met zus Nathalie die ondertussen rond en gezond maar vooral 7 maanden zwanger rondloopt.

En vrijdag nog kindjesnieuws! Helemaal onverwacht kunnen we het niet noemen, de speculaties gingen al een tijdje rond...maar sinds vrijdag is het ook geheel officieel bevestigd: Christof en Sabine worden papa en mama! Ondertussen drie maanden ver...wat dus ook wil zeggen dat het tijdens DDD-weekend al dik prijs was ;) Een dikke proficiat uiteraard! Dat wordt uitkijken naar het einde van het jaar...

No comments: