Sunday, August 29, 2010

Food!

Een mens moet eten om te overleven, maar goed gaan eten is part of my life. Had het hier al geplaatst, een tag 'food' zou niet misstaan op de blog.

Gelukkig heb ik enkele partners/sisters-in-crime om op regelmatige basis te gaan eten. Dat kan bijvoorbeeld over de middag in Brussel. Na de Grand Ecluse ging ik sindsdien nog twee maal fretten met Griet en Kathleen... Laatste keer was opnieuw binnen te doen vanwege het schitterend Belgisch weertje (in Be Lella, zeer lekker), maar de keer daarvoor zaten we toch maar gezellig op een terras (Cospaia, aan de Brusselse binnenring maar oh zo rustig). Waar we allerlei nieuw materiaal te weten kwamen van Griet zoals haar hobby "smileys maken voor sms'jes"...ze hielp meteen Kathleen op weg. :p

Maar ook met de sisters-in-crime (moet ik die nog voorstellen?) ga ik maandelijks op restaurant. Na 4 jaar (!) slagen we er nog steeds in om in Gent iedere maand een nieuw restaurant te bezoeken. De afgelopen maanden gingen we langs bij oa Cassis en op het schitterend terras van Korenlei Twee. Deze woensdag was het de beurt aan Nathalie om te reserveren - ja, ook dat wordt afgewisseld - en kwamen we terecht bij Domestica. Zonder hier uitvoerig besprekingen te gaan houden maar beetje lang wachten en het hoofdgerecht zou voor grote eters niet voldoende zijn...wat ons dan weer het excuus gaf om een dessert binnen te spelen. :p Woorden van de avond: 'lebber lebber' en 'ssjjlllp'...verder geven we daar geen uitleg bij (maar moet ik wel absoluut wat geweldige pics online smijten).

Cassis

Terras Korenlei Twee Domestica

2 comments:

Anonymous said...

Had nu toch wel gedacht dat je voor die met ons Vero deze met de handjes op de verkeerde plaats ging nemen zulle ;-)

Kussen, zusje Nath

Christophe Ramont said...

Weet niet of 'big sis' dat zo'n geweldig plan zou gevonden hebben :p We zullen er verder maar over zwijgen ;)