Sunday, August 8, 2010

Little bit of everything

Men verzamelt al snel een allegaartje aan nieuwtjes als men maanden aan een stuk niets neerpent. Uiteraard ben ik 95% van die feiten vergeten en daar ga ik nu ook niet meer achter zoeken, maar over het volgende moet ik toch nog dit kwijt...

Gaan eten met Bart en Evelien...eeuwen geleden en blijkbaar ook geen foto's van. In de Fanterlok in Mechelen, absoluut een aanrader! Dat is intussen al zo lang geleden dat Bart en Evelien al niet meer wonen waar ze toen woonden, erger zelfs: hun housewarming - in hun paleis van een woning! - is zelfs al achter de rug.
Ook nog voorafgaand het grote vertrek richting Latijns-Amerika wat Afrika-kennis gaan opdoen in het fotomuseum in Antwerpen in de tentoonstellingen Congo (belge) en Congo belge en images, enerzijds een tentoonstelling met zeer oude (en zeer koloniale) beelden uit de voormalige kolonie en anderzijds een hedendaagse blik. Indrukwekkend! Diezelfde avond hadden we afspraak met een delegatie uit Nquthu, de partnergemeente van Bornem. Een fijn weerzien met de mensen uit Nquthu en vooral een heel gezellig samenzijn.
Tussendoor ook nog bij de Irish gaan fretten, en tapas, en in Leuven gezeten, en zoveel meer... :)

No comments: