Monday, August 30, 2010

Winning through twinning

We weten dezer dagen wat gedaan op het werk. Iemand had ooit het lumineuze idee om een conferentie in Zuid-Afrika te organiseren. Geweldig plan! Iedereen verzamelen die daar aan het werk is rond gedecentraliseerde samenwerking! De uitvoering...

Bwa, eigenlijk is mijn collega Bert daar mee bezig met de uitvoering. :) En probeer ik waar mogelijk de nodige bijstand te verlenen...door deadlines niet na te komen, to-do-lijstjes absoluut niet af te werken en vooral commentaar te hebben op een alweer fantastisch plan. :) Maar we geraken er wel. Het wordt nog spannend de komende maand maar op 4 en 5 oktober zal er in Mangaung Local Municipality te Zuid-Afrika een geweldige VVSG-conferentie plaatsvinden! Voor wie er alles over wil weten: de link met alle info.

En af en toe moeten we ook eens lachen. Met het geweldig Afrikaans document "A Konferensie Pryslyste en Keuse Spyskaarte" dat ons door de conferentieruimte bezorgd werd. De laatste avond is het 'braai' (aka BBQ!) met "wors" en "sosatie", maar je kan ook kiezen voor "mini skilpadjies" of "Potjiekos"!
Oh ja, voor wie het nog niet wist...dat betekent dat ik eind september richting Zuid-Afrika moet. Love the job...

No comments: