Wednesday, July 23, 2008

Vrijgezellennamiddag/avond

De voorbereidingen verliepen goed en de dag zelf was ook een geweldig succes: de vrijgezellennamiddag/avond was fijn! Christof en Sabine trouwen op 2 augustus en dus mocht het getuigenkorps de nodige organisatorische talenten bovenhalen. Many thanks dus aan Barbara, Thomas, Pieter en Ann om het geheel te organiseren...want wederom bleek dat ik zelf niet zo'n talent ben. :)

Geheel in "Fata Morgana"-stijl werd het aanstaande koppel vorige zaterdag om 13u00 in Gent-St-Pieters verwacht om in de loop van de dag de nodige sterren binnen te halen. Vijf sterren stond gelijk aan elkaar mogen terugzien 's avonds op de Gentse Feesten. Hoeft het te verbazen dat ze allebei slaagden in hun opdracht en dus officieel een 'vijfsterrenkoppel' zijn? :)

Foto's van de namiddag zijn er genoeg (zie ook facebook)...van de avond daarentegen is blijkbaar geen bewijsmateriaal terug te vinden. :) En gelukkig maar... Alhoewel, we hebben nog geweldig genoten van de spitburger en dat is nu jammer genoeg niet meer mogelijk.

Cowboy Christof en indiaan Sabine bij vertrek in Gent

Getuigen Pieter en ikzelf poseren gezellig voor de foto terwijl op de achtergrond Christof hard aan het werk is voor één van zijn opdrachten: maak een prachtige schelpenketting. Terwijl de ene poseert, werkt een ander naarstig verder aan...ja, aan wat eigenlijk? Bert en Thomas hebben heel veel werk gestoken in het graven van een put maar het nut ontgaat me nog steeds. :)
Toch nog blote borsten! :)
Rituele begraving van de vrijgezel...

No comments: