Wednesday, July 23, 2008

Konijnensit

Sofie en Karel zijn sinds vorige week vrijdag aan het genieten van een welverdiende vakantie. En bij wie kunnen de konijntjes dan beter zijn dan bij hun favoriete suikernonkel?!

Het is ondertussen woensdagavond en dat wil zeggen dat Pluisje en Freaky het hier al bijna een volledige week uithouden. En ze zijn zo braaf... Freaky is zelfs niet meer zo angstig als bij een vorige editie. Nog beter: hij verlaat de kooi zelfs al - al moet daarvoor wel een kussentje klaar liggen :) - en Pluisje is dan natuurlijk zo'n schat om daar een beetje te gaan bijkruipen (want Pluisje heeft natuurlijk een eigen kooi).
Grappig overigens hoe snel je went aan zo'n beestjes, en hoe lief die zijn! Zondagnamiddag heb ik meer tijd op de grond doorgebracht, spelend met de schatten, dan in mijn zetel gehangen. Als dat geen prestatie is. :)

Binnen twee dagen is hun grote reis ook weer voorbij...of zouden Sofie en Karel ze nog heel eventjes bij mij laten?

Vergis je niet...de enige reden waarom Pluisje naast Freaky op het kussen kruipt is om een poging tot 'etendiefstal' te plegen! En ja, Pluis krijgt ook eten! Dus dat is zeker de reden niet...och, het gras is altijd groener in een ander zijn kooi?

No comments: