Thursday, July 31, 2008

Time for some campaignin'

Aangezien de binnenlandse politiek ondertussen niet meer om aan te zien is - laat staan te volgen - kunnen we ons maar beter concentreren op die immense strijd die dit najaar in de VS geleverd wordt. De Democratische nominatie is binnen voor Barack Obama en met Hillary Clinton in een bijrol kan het gevecht met de Republikeinen beginnen. En ze zijn er allebei klaar voor: McCain vergelijkt Obama met Britney Spears en Paris Hilton (met de slogan "He's the biggest celebrity in the world. But is he ready to lead?"), gelukkig heeft Obama een iets inhoudelijker antwoord klaar...

Ondertussen heeft Jib Jab een mega-hilarisch filmpje klaar ("Alas, no cigar", "Now the Jihad needs containin'" en "I really like change" zijn nu al legendarisch maar vooral hilarisch!!!):

3 comments:

Henri Menheere said...

'k Ga er ook over bloggeuh, effe geduld ;-)

Anonymous said...

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anonymous said...

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]