Monday, April 21, 2008

Vrijgezellig feestje

Again, it is time for an update...het stond hier al eens, maar die blog aanvullen lijkt toch een stuk moeilijker geworden dit jaar. ;) En we kunnen ons niet blijven wegsteken achter het vertrek van Lieve en Tineke. :) Maar goed, we doen ons best...

Ondertussen al van begin deze maand geleden: het getuigenkorps van Christof en Sabine kwam voor een eerste keer samen - dit zonder het aanstaand bruidskoppel - om de nodige organisatorische elementen te bespreken die bij deze zware taak komen kijken. Jaja, getuige zijn is niet zo gemakkelijk...
Zo moet een huis vakkundig verbouwd worden, moet een feest volledig verpest worden met grappige tussenstukken en moet het einde van het vrijgezellenleven stevig gevierd worden met een vrijgezellig feestje. Goed, over dit alles kunnen natuurlijk geen details vrijgegeven worden ook al durf ik Christof en Sabine er niet van verdenken mijn blog te lezen ;) maar beter op zeker spelen!

Pieter (broer Christof), Ann (vriendin Sabine) en Barbara (zus Sabine) kwamen dan ook naar Gent afgezakt om die eerste brainstorm te voltrekken, later kwam Thomas (broer Sabine) de bende nog vervoegen. Plannen zijn gesmeed en het koppel is alvast op de hoogte van de dag des onheils...loopt gesmeerd... :)
Groot plezier overigens: het huwelijk zal dan toch niet - zoals eerder gevreesd - doorgaan in Aalter maar wel in Eeklo! Woehoe!

No comments: