Thursday, March 27, 2008

Iedereen weg

Terwijl heel wat mensen een ski-vakantie nemen en anderen de zon opzoeken, zijn Tineke en Lieve in de laatste voorbereidingen voor een trip naar het Zuiden. Beiden verlaten ons begin april, de een al wat langer dan de ander. Die laatste voorbereidingen gaan ook gepaard met het wereldkundig maken van hun communicatiemiddel als ze 'ginderachter' zitten...lang leve de blogs!

Tineke gaat vijf maanden lang het koude België achter zich laten, en gelijk heeft ze! Eerst drie maanden vrijwilligerswerk in het noorden van Peru, daarna heeft ze twee maanden de tijd om langzaam af te zakken naar Argentinië. Zeker te volgen waard dus! Al haar avonturen kunnen gevolgd worden via deze blog... Als ik mezelf nog een beetje georganiseerd krijg en ergens een goedkoop ticket vind richting La Paz moet je mij ook op die blog kunnen zien (in augustus ergens).
Lieve gaat iets minder lang weg, alhoewel een paar weken Ghana ook niet mis is natuurlijk. Vorig jaar zat ons Lieve daar al en nu gaat ze gezellig eens terug. Haar avonturen zijn hier dan weer te volgen.

Terwijl we toch blogs aan het verkopen zijn: ga zeker ook eens langs op de blogs van de delegatie die op dit moment Palestina bezoekt. Oa Jos Geysels, Nelly Maes, Rik Coolsaet en 11 anderen zijn op bezoek om 60 jaar Nakba en 40 jaar bezetting te situeren...interessant om te volgen met andere woorden!

1 comment:

Anonymous said...

Je bent toch een echte schat, hé!