Sunday, October 10, 2010

Cable Mountain

Het dagje vakantie zit er op, vandaag ging het richting Pretoria (met tussenstop in Bloemfontein, beetje de hele dag onderweg met andere woorden).

Het verblijf in de Cape Town Lodge was meer dan in orde, vooral deze morgen toen ik de gordijnen opentrok en vanuit mijn bed nog een beetje kon liggen kijken naar de Tafelberg… Alhoewel we over onze decompressiedag gisteren ook niet kunnen klagen. Wim en Bert hadden een fijn bezoek aan Robben Island en ik had een geweldige dag met terrasje, zon en rust. ’s Avonds gingen we eindelijk voor de lang aangekondigde ‘wining and dining’ aan de fameuze ‘Waterfront’ van Kaapstad.

Maar de fun in Cape is dus voorbij. De combinatie Table, Cable en Cape zorgde overigens voor de nodige spraakverwarring met ‘Cable Mountain’ als gevolg. Een dag reizen, twee volle dagen evalueren in Pretoria – hopelijk lopen de interviews even vlot als in Witzenberg – en we kunnen terug richting Belgenland vertrekken. Waarschijnlijk zijn daar niet de temperaturen van tel zoals we die gisteren in Kaapstad hadden (maar vandaag ook alweer veel minder)…aan de andere kant kennen ze in Zuid-Afrika ook geen ‘koninklijke verduidelijkers’ dus heeft ieder land wel iets (you could wonder what I prefer)…

No comments: