Monday, October 25, 2010

4 out of 5

Eigenlijk ben ik al meer dan tevreden met 3 op 5, maar je hoort me zeker niet klagen als ik 4 op 5 kan halen. :) Nakuru National Park bracht ons vandaag de vierde van de big five die we zoeken: twee leeuwinnen met een welpje!

Schattig schattig schattig! Vooral als je dat vanuit een auto kan bewonderen en er niet naast staat want volgens onze gids 'hadden ze een beetje honger'. Dan blijft deze pantoffelheld liever zitten waar ie zit...
Nakuru National Park heeft overigens veel meer te bieden dan wat leeuwen: heel wat beesten die we in Meru mochten bewonderen kwamen ook hier aan bod, samen met een echt goede blik op de witte neushoorn, flamingo's en pelikanen. Een heel mooi park, dat is zeker!

Voor de rest laten we Nakuru een beetje aan ons voorbij gaan want toch niet zo geweldig interessant. Wel een leuke koffiebar, maar daarvoor alleen kan een mens niet blijven. :) Dus trekken we morgen richting Naivasha en is de planning om daar een paar dagen te blijven plakken. Om dan vrijdag terug in Nairobi te zijn om zaterdag richting Ethiopie te vertrekken.

Tijdje niet op het net waarschijnlijk...hopelijk krijgt Tineke nog wat foto's online gesmeten zodat jullie daar nog even naar kunnen kijken ;)

No comments: