Tuesday, September 7, 2010

Fotowedstrijd jubileumeditie

Nog welgeteld drie weken...en ik zit op het vliegtuig richting Zuid-Afrika. Op dit moment lijkt het echt onwezenlijk want er moet nog heel veel gebeuren om de regionale conferentie "Winning through twinning" rond te krijgen. En dan zwijg ik nog even over de evaluatie van drie stedenbanden, ook al in Zuid-Afrika, die we moeten doen...

Maar drie weken lijkt me ook de geschikte termijn om een nieuwe fotowedstrijd te lanceren! En we gaan - zoals eerder aangekondigd - voor een feesteditie "Mooiste zonsondergang V"! Durven vorige winnaars het aan om nogmaals mee te doen? Kan Els nog een exotische foto bovenhalen, gaat Bart nog eens op jacht in Mechelen, heeft Kim nog een winnaar op de schijf staan of slaan Kimja én Tineke nog eens een dubbelslag? Ben benieuwd. :)

Stuur jullie mooiste zonsondergang dus nu door naar het vertrouwde adres. Speciaal voor deze feesteditie zullen de prijzen natuurlijk niet min zijn...een samengesteld pakket uit Zuid-Afrika, Kenia en (misschien zelfs) Ethiopië, wie kan daar nu aan weerstaan? Deadline om de foto binnen te sturen: maandagavond 27 september, 18u00. Good luck!

No comments: