Thursday, September 16, 2010

Wachtnacht!

De Wachtnacht vorige week zaterdag was een megasucces! 15.000 'wachtenden', dat overtrof de strafste dromen. Het mooie weer zal er ook wel voor iets tussengezeten hebben...maar het blijft toch waarlijk indrukwekkend.

Het side-event waar ik werkgerelateerd bij was, was ook al een succes met de aanwezigheid van heel wat burgemeesters en schepenen voor ontwikkelingssamenwerking. Veel 'klapkes' moeten doen met andere woorden. Op de foto, mijn geweldig opgebouwde stand...broederlijk naast die van 11.11.11.

Alle informatie over de Wachtnacht vind je nog altijd hier, net als het filmpje dat naar de VN-Top in New York vertrekt. Ziet er goed uit, al had ik verwacht dat het eindbeeld meer ging laten zien van de massa die er was...maar blijft toch een geweldig filmpje (ik sta niet op het filmpje want stond helemaal aan de andere kant). Nu maar hopen dat het iets uithaalt!



Een videoverslag van wat er die dag allemaal te beleven viel in Gent vind je hier, nog enkele foto's zijn toegevoegd aan de diavoorstelling (hier rechts)

No comments: