Sunday, September 13, 2009

Winnaar fotowedstrijd "Mooiste zonsondergang IV"

De strijd om de hoofdprijs uit Madeira was hevig, bijzonder hevig. :) Maar liefst 146 stemmen voor de fotowedstrijd "Mooiste zonsondergang IV" en de winnaar is... Els met haar foto uit Costa Rica!!!

Het zag er nochtans lange tijd naar uit dat het een tweestrijd Delphine - Frankrijk en Bart - Noorwegen ging worden. Na een sterke start van laatstgenoemde was het in het begin van de week duidelijk dat Delphine met ruime voorsprong de prijs ging binnenhalen. Maar dat was zonder Els gerekend die op donderdag een waar offensief inzette en alle concurrentie ver achter zich liet! Congrats! Els, we zullen eens een moment moeten afspreken (morgenochtend op de trein? :)) om die prijs te overhandigen. Voor alle andere deelnemers is een troostprijs voorzien ;)

Buiten een geweldig prijspakket uit Madeira (waarover later meer) wint Els natuurlijk ook de eeuwige eer van het binnenhalen van de titel "mooiste zonsondergang in de vierde editie" en dat verdient een extra publicatie.
In oktober vertrek ik opnieuw naar het buitenland (ook daarover later meer), meteen goed voor een nieuwe fotowedstrijd. Laat weten welk thema jullie deze keer willen zien, want we kunnen niet blijven zonsondergangen publiceren. ;) Hier rechts in de bevraging (al dan niet tweede edities van eerder georganiseerde fotowedstrijden)...indien de optie "andere" kan je die altijd meegeven in de comments als er suggesties zijn!

2 comments:

Tim said...

Waardige winnaar! zowel technisch als op vlak van compositie een zeer mooie foto!

Christophe Ramont said...

Een waardig verliezer, mooi... Tim, wou dat ik nog een extra prijs voor jou meehad maar zal aan Els vragen of ze een gedeelte van haar pakket aan jou afstaat ;)