Thursday, December 31, 2009

Kerstreunie

Kerstmarkten en ijspistes zijn altijd een geweldig excuus om af te spreken. Maar dat het afgelopen maandag zo'n succes ging worden met de BTC-bende, dat hadden er waarschijnlijk niet veel verwacht.

Voor alle duidelijkheid: de BTC-bende is de groep van mensen die in juni 2006 de Algemene Informatiecyclus van BTC volgde. Toen een vrolijke bende...en na 3,5 jaar blijkbaar nog altijd! Uiteindelijk was het met een bende van 10 man/vrouw dat we op stap waren, een heuse prestatie als je weet dat de helft van de oorspronkelijke bende meestal in het buitenland zit. :)

Starten deden we aan de ijspiste aan het Gents belfort (alwaar de cécémel Baileys tot 'BTC-drankje' van het jaar uitgeroepen werd), vervolgens gingen we een hapje eten in 'du progres' op de Korenmarkt (een aanrader voor iedereen die een lekkere hap in het centrum van Gent zoekt!) en afsluiten deden we in de Video op de Oude Beestenmarkt. Midden in de nacht terug richting huis met logée Maité (die niet meer terug in Antwerpen geraakte)...alwaar we ons nog even op de Amarula gestort hebben om de vergelijking te kunnen maken met die Baileys eerder op de avond. De vergelijkende test bewijst het: Amarula is zoveel beter! :)

Met dank aan mijn Gentse sisters-in-crime Kimja en Tineke (hier op de foto) voor het mede organiseren! Maar ook met dank aan Joelle, David, Tim, Sam, Petrus, Sara, Maité (even terug uit Honduras) en Quique (de hond van Kimja en Tim) voor de geweldige avond!

Foto's kunnen op deze link bekeken worden!

1 comment:

Kimja said...

allé, ga toch eens die Amarula eens moeten uitproberen! Anders ideetje op 13 januari: bij u thuis een flesje kraken? :-)