Saturday, July 25, 2009

Hou de Feesten gratis!

Eigenlijk geen 100% de afgelopen week... Maar aangezien ik thuis toch alleen maar lig te slapen is het verstandig om af en toe eens buiten te komen. Anders verwoord: ik kon de lokroep van de Feesten alweer eens niet weerstaan...

Opnieuw afspraak bij de Irish Pub om vervolgens via Gent Beach (Pat Krimson aan het werk!) naar St-Baafs te trekken. Het was ondertussen 22u gepasseerd, maar het dreigement dat het plein afgesloten zou zijn werd niet uitgevoerd. Nochtans belangrijk als statement, de Feesten kunnen niet gratis blijven als iedereen zijn eigen drank blijft meebrengen! Wel opvallend is dat de slimmerds die al te opzichtig met hun plastic zakske gevuld met Jupilerblikskes St-Baafs opwilden tegengehouden werden. Net goed! Trots droeg ik de rest van de avond dan ook de badge "Ik hou de feesten gratis!".

Via de Korenmarkt, een stop in Café Central in de Hoogpoort (zonder steekpartij deze avond) richting Kammerstraat waar de hype van de Feesten aangeschaft werd: een Gran D'O. Cocktail op basis van Gran Marnier in een flashy rode bol. :p Afsluiten deden we dan weer op St-Baafs waar het een geweldig feestje was...tot de muziek veel stiller moest om 01u00. Nog even volgehouden maar dan toch wijselijk besloten huiswaarts te keren. We moeten er vandaag namelijk nog eens tegenaan. :)

No comments: