Sunday, June 21, 2009

He's Barack Obama

Ondertussen een tijdje geleden dat ik hier iets schreef over mijn vriend Barack... Hij is natuurlijk druk bezig dus wel hem niet te veel storen :) gelukkig is er Jib Jab die alweer een hilarisch filmpje de wereld instuurt.

Vorig jaar hadden de creatieve zielen van Jib Jab mij al lachend onder tafel gekregen met hun "Time for some campaignin'", nu doen ze het weer met "He's Barack Obama". Barack de superheld!
Ondertussen blijft zijn 'heldenstatus' nog overeind, maar de eerste kritiek komt toch los. Dat die uitgerekend van voormalig president George W. Bush moet komen is een beetje zielig, maar goed... Die liet zich gewoon leiden door de peiling dat een meerderheid van de Amerikanen plots een sluiting van Guantanamo niet meer ziet zitten en dat de hulp die geboden werd aan de auto-industrie verkeerd aangepakt werd. Vreemd genoeg doet het de populariteit van de president (nog?) niet dalen. Nu ja, kritiek moet er zijn...dus is het goed dat de 'heldenstatus' beetje afgezwakt wordt. En sowieso waren de percentages van 'approval' niet voor de volledige termijn haalbaar. Zien wat de toekomst nog brengt...

Try JibJab Sendables® eCards today!

No comments: