Sunday, June 28, 2009

In memoriam

Jeetje, het was het weekje wel... Goed, direct een nuance: er sterven dagelijks mensen. Maar het voelt toch een stuk vreemder als bekende figuren ons verlaten. Karel Van Miert, Yasmine, Michael Jackson, Farah Fawcett,... Veel woorden ga ik daar niet aan vuil maken want veel valt daar niet over te zeggen buiten dat het ongelooflijk jammer is.

Het laatste tv-optreden van Karel Van Miert...met ook een laatste sterke boodschap over een mogelijke staatshervorming. Wat een socialist met een visie, de partij verliest een groot man.


Yasmine besloot zelf uit het leven te stappen...daar kunnen we alleen maar respect voor hebben. De holebigemeenschap verliest een zeer sterk rolmodel... Zie ook de zeer aangrijpende reportage van De Rode Loper...


De King of Pop is niet langer...al kon ik het toch niet laten te bedenken dat er "geen beter moment" was om te gaan: net vóór de grote comeback die misschien alleen maar een teleurstelling ging zijn (al horen we nu natuurlijk alleen maar berichten hoe schitterend fantastisch het wel niet ging zijn). Volgens mij was de druk gewoon te groot... Neemt niet weg dat ook hier een groot artiest verloren gaat (ondanks alle controverse rond de persoon)...


De 'overlijdensweek' zet mij aan tot een nogal "lugubere" bevraging van de week...aangezien het toch solden zijn in de rayon "Celebrities go to heaven", wie is volgens jou de volgende in het rijtje? Ik weet het, ik weet het, een beetje ongepast...maar diep vanbinnen moet je toch toegeven dat je deze week zelf ook al eens de vraag gesteld hebt. ;)

No comments: