Tuesday, June 10, 2008

Re-animo tris

Hoef ik hier nog uit te leggen wat Re-animo betekent? Kort: het nationaal bestuur van animo dat heerste van 2003 tot 2005 - en waar ik dus ook bij zat - gaat jaarlijks nog eens samen op uitstap. De eerste keer was ik er jammer genoeg niet bij, vorig jaar zaten we in Durbuy en dit jaar ging het opnieuw richting Ardennen naar Rendeux (of Hodister eigenlijk).

Het was dikke, vette fun. Dat is een zekerheid. Vrijdagavond begon nog kalmpjes met Ella, Valerie, Laurent, Evelien en ikzelf en het meezingen met SingStar. Na uitslapen op zaterdag was het hek helemaal van de dam eens Anke en Jurgen gearriveerd waren. ;) De late namiddag werd ingezet met een stevige wandeling...

Socialisten op stap...dat zijn veel rode vestjes :)

De wandeling werd afgesloten met een terrasje (nog vrij goed weer daar)...en veel La Chouffes. :) De vreugde werd alleen maar groter toen we na de vierde La Chouffe een gratis sleutelhanger kregen van de 'La Chouffe'-kabouter (maar die bij nader onderzoek er toch een beetje vreemd uitzag)

Ook Anke had haar bedenkingen bij wat we op de sleutelhanger terugvonden :)

De avond werd ingezet met een BBQ en nog meer drank wat natuurlijk tot ongelukken moest leiden...en ja hoor: de verdere avond waren de decibels verschrikkelijk hoog - we hopen nog steeds dat de buren écht naar een trouwfeest waren - en SingStar won er opnieuw enkele fans bij. Hoeft het gezegd dat ondergetekende uiteraard de meeste punten haalde? De uitvoering van "Greatest Love of All" van Whitney Houston is - ook dankzij Ella en Valerie - nu al legendarisch...

Vlnr: Anke, Laurent, Evelien, Jurgen, Kim (Ella was zeker weer een mojito aan het maken en Val staat waarschijnlijk al te wachten om die te kunnen opdrinken :))

Geboren entertainers...

De volgende dag werd er alweer opgeruimd en in de namiddag een nog stevigere wandeling (9km!) met Kim, Ella en Evelien. Alleen jammer dat er zoveel modder lang en dat mijn zomerschoentjes daar blijkbaar niet tegen bestand waren...

Nog twee groepsfoto's: eerste op zaterdag en nog onderweg naar ons terras (vlnr: Ella, Anke, Evelien, Laurent, ik, Valerie, Jurgen)

De tweede op zondag (vlnr Jurgen, ik, Laurent, Valerie, Anke, Ella, Kim en Anke)...

De volgende editie - Re-animo IV - staat nu al in de steigers en de plannen gaan deze keer richting Zeeland. Iedereen die daar vakantiehuisjes weet voor tien man, let me know! :)

3 comments:

Anonymous said...

Een nationaal bestuur dat 'heerst', dat vind ik nu nog eens een passende omschrijving...

Christophe Ramont said...

Als het waar is mag het ook gezegd worden hé :)

Anonymous said...

Je kan er trots op zijn