Sunday, July 29, 2007

Re-animo

Net een weekend in Durbuy achter de rug met re-animo, aka de krokodillenraad van animo. :) Vier jaar geleden gingen we als nationaal bestuur van start, en ook vandaag vinden we nog de tijd om samen een weekend op stap te gaan. Het was heel erg tof en vooral heel leuk om nog eens met (bijna) iedereen op stap te zijn. De afwezigen hadden, zoals steeds, ongelijk.

De gespreksonderwerpen laten zich uiteraard raden: politiek, politiek, politiek. Ook al ging het niet heel de tijd daarover...maar toch vaak. :) En zoals het van voormalig nationale bestuursleden verlangd wordt hadden we over alles een mening, ook over de werking van animo vandaag. Conclusie in alles: wij doen het anders en beter. Typische praat van 'oude krokodillen' natuurlijk. We hebben onszelf dan maar de krokodillenraad genoemd, cf de oude sp.a'ers die af en toe nog eens samenkomen om hun licht over de partij te laten schijnen.

Nu alleen nog bekomen van het zware weekend en dan kunnen we beginnen uitkijken naar de volgende meeting volgend jaar. Ook al zullen we elkaar tussendoor zeker nog vaak zien: sp.a-congres, hopelijk de jeneverfeesten in Hasselt, animoverkiezingen,...

Foto uit de oude doos: het nationaal bestuur zoals het vier jaar geleden van start ging. Op een rij: Cathy, Kim (niet mee), ik, Bram (niet mee), Ella, Dimitri (niet mee), Anke, Laurent, Evelien. Later kwam Valerie onze ploeg versterken ter vervanging van Dimitri. And yes, we did have fun. :)

1 comment:

Unknown said...

Het was super!
Geen groepsfoto, maar wel de omgeving op

http://eveliendejaegere.blogspot.com/2007/07/re-animo-weekend-2007.html

Groetjes en tot gauw (met verloren voorwerp ;-)).