Sunday, November 29, 2009

Social update

In al die tijd dat het hier op de blog weer stilletjes was gebeurde er vanalles uiteraard...daar zijn dan weer geen foto's van omdat ik dus nog niet overgegaan was tot de laatste aankoop. Wat meteen weer de noodzaak van een fototoestel bewees! Want nu is onderstaande een beetje een droge tekst...

In vogelvlucht:
* Vorige week donderdag een 'knuffelavond' met Kimja en Tineke...of gewoon een andere naam voor 'we gaan op café'. Afspraken voor trips volgend jaar zitten maken en een waarlijke BTC-reünie eind december.
* Op zaterdag van de trouw van Evelien en Bart in Mechelen (was super!) naar baby Natan van Michael en Karoline in Gent (wondermooie baby!).
* Zondag: verjaardagsfeestje van Wouter en Mare, in tegenstelling tot vorig jaar deze keer niet met sneeuw en sneeuwman maar daarom niet minder fijn.
* Dinsdag nog eens gaan eten met de 'zusjes'...al waren slechts 2 van de 3 zusjes present van deze keer. 'Broer' mocht na het organisatorisch fiasco de vorige keer (niet tijdig een reservatie kunnen versieren) toch nog opnieuw iets vinden...en vond dat in Brasserie 't Stropke, recht tegenover het Gravensteen en absoluut een geweldige meevaller! Je zou er eigenlijk zo voorbij lopen, maar stoppen en eten is hier de boodschap. ;)
* Woensdagmiddag lunch met mijn 2 Lanzarote-modellen om terug te blikken op de schitterende vakantie en nog wat foto's uit te wisselen (meteen goed om hier dus nog twee foto's te plaatsen)...waardoor ik mijn album op facebook nog uitgebreid heb met 14 foto's (en er zaten er al zoveel in! Maar Griet heeft echt enkele pareltjes genomen), je kan het hier terugvinden!

What a GOD!! :p
la catholica, la bruja y el guapo :d

No comments: