Tuesday, September 15, 2009

Dancing into marriage...the sequel

Afgelopen weekend stond een huwelijk op het programma: niet minder dan Wouter en Mare gaven hun ja-woord aan elkaar. Oh, hoe schoon!

Moet het gezegd worden dat het een prachtige dag was? Zaterdagnamiddag reden we naar het centrum van de wereld - Merendree - om de huwelijksviering mee te maken. In mijn geval zelfs om een stukje tekst voor te lezen, ook al was het een tekst waar ze vier keer "Heer" hadden ingestoken wat dan weer niet echt strookt met mijn eigen geloofsovertuiging maar bon. :) Mooi weer, een heel pak stralende gezichten en veel rijst. Ter info: het is verboden om het laatste restje rijst in de doos over de bruid te kieperen, daar krijg je achteraf heel wat commentaar op. (voor alle duidelijkheid: vanop een afstand gooien mag, van dichtbij kieperen niet :))

En 's avonds was het natuurlijk groot feest, in de Eskimo-fabriek in Gent! Prachtige locatie om een feest te geven en alles was piekfijn...al hebben we daar aan tafel 15 niet zo heel veel aandacht aan besteed. We waren te druk bezig met het naar binnen kappen van de nodige alcohol...met reden deze keer! Na het zien van het filmpje dat hier op deze blog stond en dat zowaar een echte hype werd kwamen enkele snoodaards namelijk op het lumineuze idee om hetzelfde te doen op het feest. In dit geval echter zonder medeweten van de bruid... :)
Veel planning vooraf :p en de meest eenvoudige choreografie moesten de perfecte introductie zijn voor de obligate 'huwelijksquiz' die avond (waar dan weer de bruid én de bruidegom niet van op de hoogte waren). Je kan het resultaat hieronder bekijken. En ja, in de comments mag u mij gerust feliciteren met de 'leading part' en de perfecte dansuitvoering (mét glimlach!)...



Het feestje duurde natuurlijk veel te lang (de foto's zijn op facebook te bezichtigen), ondergetekende kon uiteraard niet als eerste naar huis en op zondag was crashen dan ook de enige mogelijkheid. Ondertussen zitten de tortelduifjes al in Aruba en kunnen wij weer gaan werken. :) Het leven is niet eerlijk. :)

No comments: