Monday, May 12, 2008

Het was heet in de Ardennen...

Afgelopen weekend was het prachtig weer...in de Ardennen alleszins. Daar hadden we met de vrienden een huisje afgehuurd om volledig afgesloten van de buitenwereld - en dat mag letterlijk genomen worden want hoe zou je het anders noemen als je geen GSM-verbinding hebt, paniek! :) - allerlei bestialiteiten uit te halen. Dat laatste is dan wel weer overdreven... :)

We vertrokken een dag later dan gepland...vorige week kwamen Jos en Bert om het leven in een tragisch ongeval, dus gingen we op zaterdagvoormiddag eerst nog afscheid nemen in de kerk van Nevele waar de begrafenisplechtigheid doorging. Heel veel volk en een emotioneel gebeuren waar we allemaal ondersteboven van waren. Het deed dan ook goed om dit alles wat af te schudden en met de vrienden op retraite te gaan...

Wel kunnen genieten van het prachtige weer: BBQ op zaterdagavond, kayakken op zondagnamiddag, ontbijten op het terras,... Dit alles aangevuld met fijne avondactiviteiten als spelen op de Wii, Wouter verslaan in Risk en gewoon uitgebreid kletsen en je hebt een schitterend weekend achter de rug.
Enkele foto's kan je hieronder terugvinden...er zijn ook hilarische filmpjes opgenomen maar daar staat helaas een verbod van verspreiding op :) en het ene filmpje dat wel op de blog mocht blijkt niet goed genoeg van kwaliteit...jammer, maar de foto's zeggen ook al veel. :)

BBQ op zaterdagavond (Isabel en Lot)

Mojito's op zondag, bereid door Mojito-girls Lot en Magteld

Met Mare op de foto (constructie achter ons is gedeelte van BBQ :))

Chili con carne op zondagavond (linksbeneden beginnend: Wouter, Mare, Fre, John, Isabel, Lot, Magteld, Sabine en Christof)

Haha, nog eens tijd om Wouter aan te vallen!

Ontbijten op het terras...zaaaalig... (mag ik iedereen er overigens op wijzen dat er melk op tafel staat! :))

Isabel, Magteld, Lot en Christof in volle concentratie tijdens Mario Kart op de Wii...

3 comments:

Anonymous said...

Bedankt voor de mooie (en minder mooie :-)) toffe foto's!

Anonymous said...

Wat zijn we weer prachtig !

Christophe Ramont said...

Dat we prachtig zijn, dat is een feit! :)