Sunday, October 14, 2007

Lang zullen ze leven!

Afgelopen week twee verjaardagen in de vriendenkring... Woensdag vierde Oscar zijn eerste verjaardag, vrijdag was het aan Mare om te feesten. Vrijdagavond dus in Merendree gezeten met mojito's en veel hapjes.

Op zaterdag had ik afgesproken met BTC-vrienden omdat het alweer een tijdje geleden was dat we elkaar gezien hadden. Veel verwarring - tja, ze hadden de praktische organisatie aan mij overgelaten :) - wat betekende dat er op de middag heel wat over en weer gebeld werd. Gent? Of toch de oorspronkelijke afspraak in Antwerpen? Toch nog naar Antwerpen vertrokken om daar gezellig op een terras te zitten en te shoppen.

En dus meteen een cadeautje gekocht voor Oscar want die had vandaag dan zijn verjaardagsfeestje. Had ik mee: een rijstkom waar een Chinees gezichtje op getekend stond en met een vergiet bovenop - om de rijst warm te houden of om als echt vergiet te gebruiken. Alleszins groot genoeg voor de ganse familie. Vandaag bedacht ik dat dit misschien niet het meest geschikte cadeau was voor een een-jarige maar ach, het was wel een leuk cadeau! :)

Oscar en mama SofieOscar met zijn favoriete suikernonkel :)

Ondanks alle pogingen wou Oscar niet echt lachen

5 comments:

Anonymous said...

Wat een fantastisch mooi ventje! Amai Christophe, heb jij geluk zo'n schattig bazeke van dichtbij te mogen bewonderen! En wat een geweldige kroon ook! Zeker veel geld voor betaald want ze ziet er in elk geval niet zelfgemaakt uit! Jammer dat er geen foto op staat van de taart: die zal zeker ook onvoorstelbaar knap geweest zijn!

Anonymous said...

Zouden CV en Sabine ook zo'n schoon kindjes krijgen?

Anonymous said...

Oscar is zeker het schoonste baaske dat Ramont kent! Ik vond Juliette wel een waardige vrouwelijke tegenhangster!

Anonymous said...

Graag ook een foto van het Chinese verjaardagskado gewenst!

Christophe Ramont said...

Sofie, zeg het dan gewoon dat je die kroon helemaal zelf gemaakt hebt :))
Foto's van cadeau en taart mogen nog steeds doorgestuurd worden...misschien moet ik wel een wedstrijd "leukste verjaardagsfoto" organiseren? ;)