Sunday, February 28, 2010

Re-animo IV

Dezelfde woensdag als het bezoek aan "In de Wulf" 'sjeesde' ik na de lunch nog richting Brussel voor een afspraak met Ella en Anke...kwestie van het triumviraat op het juiste spoor te krijgen...

Met de mislukking van het Re-animoweekend vorig jaar en de bijna-staatsgreep van het schaduwkabinet was de boodschap duidelijk: erop of eronder dit jaar! Gelukkig dat er nu het triumviraat is...en nog meer geluk dat het voor 2/3 gevuld zit met jonge mama's. Want jonge mama's zijn nu eenmaal een stuk sterker in organisatie en planning dan single gays. :) Na nog geen twee uur beraadslagen was praktisch alles al georganiseerd. Zoals de foto bewijst: zelfs kleine Leonor werd betrokken in de organisatie en zag dat het goed was.

Waar het heen gaat? Ah, daar kan helaas nog geen informatie over verspreid worden aangezien deelnemers eerst moeten betalen vooraleer ze dit te weten komen. Wat we wel weten: het is in het weekend van 3-4 juli, er zijn koeien en ijsjes in de buurt, voldoende faciliteiten, bier-en stroopkennis is een pluspunt, herschrijven van het gedeelte 'Religie' van het befaamd "Rood Hapje" is een optie en mogelijkheden te over om Nederlands, Frans en Duits te optimaliseren. Dat het sowieso fun wordt, dat is nu al een garantie!

No comments: