Friday, April 6, 2007

Jeruzalem

Lang geleden aangekondigd, maar morgen is het zo ver. Ik ga er een weekje tussenuit en ga Nathalie in Jeruzalem bezoeken. Een weekje vakantie...zalig!

Kijk er best wel naar uit om Li terug te zien, maar vooral om Jeruzalem te leren kennen. En om hele dagen op een terras te zitten, iets fris te drinken en te genieten van het mooi weer en naar de mensen kijken. En een museumpje doen. En wat rondlopen. En de oude stad bezoeken. En uitgaan. Allez bon, veel plannen en eigenlijk geen plannen (ben helemaal niet voorbereid). Het is maar te hopen dat ze mijn reservatie in het guesthouse goed genoteerd hebben! :)

Nathalie had overigens 'enkele spulletjes' laten leveren door haar ouders, die ik dan moest meebrengen. Bijna een valies apart en heb dus zelf maar een selectie gemaakt. En neen Nathalie, die sandalen gaan niet mee (je gaat naar sandalenland en zou nog sandalen moeten meesleuren, hallo!!)!

Hopelijk berichten op de blog (zie "Live from Jerusalem")...maar ook hier weer geen harde belofte. In tegenstelling tot Botswana zal ik wel internet vinden maar of de goesting er gaat zijn... :)

Fijne paasdagen en geniet hier ook maar van het terrasjesweer!

No comments: