Saturday, December 1, 2007

Wat een strijd: Krian vs Oscar

Niet te geloven, afgaand op het aantal comments bij de blogwedstrijd "mooiste waterfoto" waren blijkbaar enkele mensen bijzonder hard geïnteresseerd in een cadeautje uit Namibië. :) De mobilisatiekracht was groter dan ooit: mails werden rondgestuurd, sociale druk werd uitgeoefend en er werden zelfs pinten en duvels beloofd. Dit resulteerde in 85 comments, en dan zijn de comments op andere blogstukjes die eigenlijk voor de wedstrijd bedoeld waren nog niet eens meegerekend.

Veel comments dus, waaronder ook een pak van dezelfde personen. :) In de comments zelf was daar al wat commentaar op te lezen. Ondanks de suggestie het wedstrijdreglement aan te passen zal dit niet gebeuren: ik blijf vertrouwen op de goedheid van de mens om eerlijk en oprecht te stemmen. Maar dit maakte het bij deze wedstrijd natuurlijk niet gemakkelijk... Toch is er een winnaar uit de bus gekomen en dat is:

KRIAN

Felicitaties aan tante Nathalie, mama Veronique, papa Sven en Krian zelf natuurlijk! De prijs is onderweg!

Uiteindelijk werden 55 geldige stemmen uitgebracht waarvan 23 - bijna een absolute meerderheid - voor Krian, Oscar haalde er 21 binnen. Daar zijn echter ook de anonieme - of niet te traceren - stemmen bij geteld...als hier geen rekening mee gehouden wordt is de voorsprong van Krian zelfs nog iets groter. Onverklaarbaar overigens dat de foto's van Magteld, Sarah, Cédric en Tim helemaal geen stemmen binnenhaalden! Daar zaten toch ook echte pareltjes tussen...maar blijkbaar was deze keer de mobilisatiekracht het allerbelangrijkste punt... ;)

Verslag Namibië volgt snel (hopelijk)! Kan alleszins al stellen dat het ongelooflijke ervaring was, bijzonder vermoeiend ook maar toch heel erg de moeite. Namibië is overigens een prachtig land met schitterende mensen...een plek om zeker nog eens te bezoeken.

2 comments:

Anonymous said...

Met dank aan al de vrienden, collega's, kennissen en anderen die voor mijn foto hebben gekozen! En een welgemeende sorry aan Oscar en de mama van Oscar die een moedige strijd gestreden hebben maar helaas, doch nipt verloren hebben.
En aan alle anderen die niet hebben gewonnen: jullie foto's waren stuk voor stuk ook prachtig!

Krian, you rock!! Joepie, we hebben gewonnen hé man!

Groetjes,
Nathalie

Anonymous said...

joepiedepoepie!

inderdaad er zaten nog mooie plaatjes tussen...
mr webben het dan toch gehaald é

twas spannend en plezant!!

hophophop
krian aan de top!!!

grties
virginie