Monday, December 31, 2007

Gele vingers

Naast over en weer lopen, afspreken met allerlei mensen, kerstshoppen en lui zijn moest nog een belangrijke taak volbracht worden dit jaar. Sp.a communiceert, zoals alle andere politieke partijen, via magazines. Bij ons heeft dit de naam Spots en ja, het was weer eens zover.


Na het schrijven, het verbeteren, het zoeken van foto's en het veel te laat doorsturen waren we er dan toch in geslaagd om een 9.000-tal Spots in Eeklo te krijgen. Maar dan staan die daar in dozen natuurlijk en moeten die verdeeld worden. Op mijn ronde een goede 500...
Met het zondagnamiddagzonnetje in de rug lukte het schitterend wel om deze allemaal rond te krijgen. Het enige dat ik er aan overhield waren gele vingers. Het hoofdartikel ging namelijk over de belastingshervorming die we er in Eeklo doorvoerden, en daar hoorde een foto van centen bij. Sinds kort weet ik dus dat het briefje van 200 euro geel is en aangezien ik telkens moest dubbelplooien alvorens in de bus te steken...


Brievenbussen zijn overigens een gruwel! Vandaar ook deze oproep: spaar de postbode en installeer eens een brievenbus die geen vingers opeet, die niet net boven de grond hangt of waarbij eens geen handleiding vereist is. Het model hier rechts is bijzonder handig, maar er zijn er nog zoveel meer! Zoals steeds: respect voor de postbodes die dit dagelijks moeten doorstaan!

Update 01/01: sinds vandaag moeten brievenbussen minimaal 23 cm breed zijn. Nu nog iets doen aan de hoogte... :) (één van de vele nieuwe regels die van kracht zijn)

No comments: