Friday, December 14, 2007

Kerstwensen voor Eenhana

Gisterenavond ging ik in Harelbeke langs nav ons verkennend bezoek aan Eenhana (Namibië).
De Noord-ZuidRaad kwam daar namelijk samen en die zaten uiteraard op een uitgebreid reisverslag te wachten. Het was alvast een fijn weerzien met de delegatie, en blij dat iedereen ondertussen weer gezond is. De schepen is namelijk een volledige week buiten strijd geweest...waarschijnlijk salmonellavergiftiging.

De fotopresentatie was immens, maar op een uur en een half raakten we toch vrij snel door het programma. En het was fijn dat de volledige delegatie er was, zo hadden we telkens veel te vertellen aan de geïnteresseerden in Harelbeke. Dit verhaal zal nog een paar keer gebracht worden: voor de betrokken ambtenaren, voor al het personeel op het nieuwjaarsfeest, voor externen, voor de politici,...

Meteen was het een geschikt moment om ons 'kerstkaartje' aan te maken voor iedereen die we leerden kennen in Eenhana.
Vlnr op de foto: burgemeester Rita Beyaert, NZ-ambtenaar Karolien Deschildre, mezelve, diensthoofd Welzijn Martin Vandebuerie en schepen Filip Kets. De bedoeling van de armen in de lucht? Inside joke eigenlijk: de burgemeester en Karolien moeten het logo van Harelbeke symboliseren, Martin en Filip dat van Eenhana (zij zijn overigens in de officiële klederdracht! Bon, het hemd dan toch...). Het is een klucht die daar begonnen is en we houden er aan vast. :)

No comments: