Sunday, November 30, 2008

Plannen

Niet dat het 'to do'-lijstje plots leeg is, maar een mens moet toch ook de tijd nemen om alles een beetje te plannen. Daar zijn we namelijk goed in :) en het brengt structuur in het geheel van de chaos. Al heb ik de indruk dat planningsvergaderingen vooral het wensenlijstje van wat we willen doen langer maken. :)

Afgelopen vrijdag zaten we met het team Internationaal het jaar 2009 te plannen en ik kan nu al zeggen: het zit vol. :) Zelfs met het bepalen van prioriteiten geraken we er niet, we gaan weer 1001 dingen tegelijktertijd doen zoals dit jaar. Dat is natuurlijk ook omdat we dat kunnen en zo'n goed team zijn :) en ook al omdat we weinig vernieuwends moeten doen omdat we gewoon goed bezig zijn ;) (al proberen we wel wat nieuwe zaken op te nemen)
Bref, het is dus niet omdat het ene jaar eindigt en het andere begint dat er ook maar een wijziging zou komen in werkwijze of drukte. En maar goed ook, want het is wel goed zo. Fijn ook dat onze nieuwe collega Bert er bij kon zijn. Hij vervangt vanaf 15 december Bart die ondertussen al een tijdje weg is - ja, we hebben het onszelf gemakkelijk gemaakt door niet te veel van naam te wisselen ;). Bij deze, de eerste foto van de collega's in de nieuwe samenstelling (genomen tijdens de middagwandeling en je ziet Bert al denken "waar ben ik hier beland?!" terwijl de andere collega's zich ten volle uitleven op de speeltuin ;) (vlnr: Anne, Ilse, Betty en Bert)

No comments: