Thursday, November 27, 2008

Doom

Een activiteit van de Oud-Studenten Politieke Wetenschappen? Ok, wel interesse... Wat?! Met een toespraak van Doom als introductie?! Die laten we niet liggen :)

Altijd leuk om oud-collega-studenten na zoveel jaren (het zijn er ondertussen 5) nog eens terug te zien...maar als dat nog eens gecombineerd wordt met een winterBBQ en een inleiding door mijn favoriete prof Doom dan kan ik daar helemaal niet aan weerstaan.

Hij loste overigens de hoge verwachtingen in met een speech van 15 minuten die over het zelfgekozen thema "Hoe word je professor per ongeluk?" ging. De reden waarom hij het niet wou hebben over internationale politiek (we zijn alleen maar geïnteresseerd in Zuid-Ossetië en Abchazië omdat de namen bijna onuitspreekbaar zijn) en de beschrijvingen - zonder namen te noemen uiteraard - van andere professoren waren een goede intro, de misvattingen over proffen gewoon hilarisch en zijn levenspad - na rentenieren en profwielrenner bleef enkel nog prof worden als optie over - ontroerend. :) Meer van dat!

Geen wonder dat deze man een facebookpagina heeft met als titel "Wanted: Ruddy Doom als wijste prof" :)

No comments: