Tuesday, September 2, 2008

Komkommer

Lang geleden dat ik nog eens een krant kocht maar aangezien ik vandaag een tijd het openbaar vervoer zou gebruiken wegens een werkbezoek aan Zoersel... En zie, animo staat in de krant!

Margriet Hermans volgt Bert Anciaux en RTBF-journalist Christophe Deborsu op op de erelijst van de komkommerprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt door Jong N-VA. De prijs beloont "de grootste flauwekul die er in de zomermaanden op politiek vlak te rapen viel". Met haar voorstel om snoepwinkels en fastfoodrestaurants in de buurt van scholen te verbieden, wint Margriet volgens de N-VA'ers met straatlengten voorsprong. "Voor het eerst werden er twee kandidaten gediskwalificeerd", luidt het nog. "Het gaat om animo met de actie voor het vrouwelijke orgasme en Vincent Van Quickenborne met het voorstel om betaallijnen, veelal sekslijnen, langer toegankelijk te maken tegen hetzelfde tarief. De jury vond de associatie tussen orgasmen, sekslijnen en komkommers net iets te onwelvoeglijk." (De Morgen - 02/09/2008)
Grappig ja...maar volgend jaar kunnen ze de prijs misschien aan zichzelf geven want op zich vind ik dat dan weer flauwekul. :) Of als ze echt willen volharden in de boosheid: geef het meteen aan N-VA...als je de grootste flauwekul zoekt, moet je in hun geval niet te ver kijken.

No comments: