Monday, September 22, 2008

De schoenen van Lewis

Voor wie het nog niet wist, ik ben een fan van F1. Voornamelijk de schuld van de geweldige Fin Mika Hakkinen, niet zozeer de schuld van opperDuitser Schumacher. Voor degenen die het echt niet volgen: ik ben tegen Ferrari en helemaal gewonnen voor McLaren-Mercedes.

Sinds vorig jaar heeft die laatste een echte kampioen: Lewis Hamilton. In zijn eerste (!) jaar in de Formule 1 werd hij vice-wereldkampioen, net geen wereldkampioen! En ook dit jaar zorgt hij ervoor dat de fans aan hun tv gekluisterd zitten...dat hij daarbij niet altijd even vriendelijk is voor de andere F1-piloten, tja... Vandaag mocht hij bij de FIA gaan uitleggen waarom hij die overwinning in Francorchamps echt niet gestolen heeft...uitspraak morgen. En dat zou wel eens belangrijk kunnen worden want Lewis Hamilton heeft slechts 1 puntje voorsprong op Felipe Massa (boeh! Ferrari!)...

En ok, ik geef het toe...hij ziet er gewoon ook geweldig uit. :) McLaren Sport maakt daar graag gebruik van, zo blijkt uit de campagne die gelanceerd werd om de schoenencollectie in de kijker te zetten. Dat je op onderstaande foto geen schoenen ziet, zegt u? Och, het is een detail... (al moet ik er bij vermelden dat de 'sporen' de voetzolen zijn! :))

No comments: