Sunday, February 11, 2007

Oscar

Neen, geen post over de filmprijzen...dat is misschien voor een latere blog iets. Wel een blog over de baby van Sofie en Karel. Alhoewel men dat geen baby meer mag noemen, groot dat die al is!

Afgelopen weekend was er één van langgeleden gemaakte beloftes. Zaterdag naar het nieuwe huisje gaan kijken van Sara en Gert in Galmaarden. Gewoonweg prachtig, alleen moet er nog heel veel werk aan gebeuren. En daarvoor gingen Sofie en ik eens langs, om te helpen. Het behang er af halen was onze taak, maar dat was blijkbaar al gebeurd. Dus hebben we maar niets gedaan. :) That's the way aha aha I like it aha aha! :))

En vandaag na een vlug bezoek aan het thuisfront dus gaan babysitten op Oscar. Eten geven, pamper verversen, beetje mee rondlopen. Hij was heel braaf...alleen een beetje lastig toen ik de pamper moest verversen. Bij deze: Fie, check die pamper nog eens want ik denk niet dat die goed zit. :) Heel veel gelachen met dat prutseke, het is een superbaby! Ook al heeft ie een paar keer overgegeven op mij...

No comments: