Monday, April 21, 2008

Mechelen - Kick off BBQ-seizoen

Afgelopen zaterdag EINDELIJK ;) Evelien nog eens gezien want sinds die met een lief in Mechelen zit zien we die niet meer (haha, graptjen hé Evelien!). Allez, het is nog erger: we moesten zelfs naar Mechelen afzakken om aldaar een hapje te gaan eten en kennis te maken met Bart.

Het was een zeer aangenaam kennismaken en we gingen heel lekker eten. Gevolg: weer veel te veel gegeten maar goed... Overigens het perfecte moment om Evelien haar deelnameprijs voor de blogwedstrijd 'mooiste portretfoto' te overhandigen. Na Tineke en winnares Karolien mocht ook zij nu een exclusieve "Zulu Love Lettre" en "Zulu dolk" ontvangen. :) Bart vond dat van die dolk niet zo'n schitterend idee overigens...iets met 'slagen en verwondingen'. :)
Als dessert had ik overigens straciatella-ijs met een glaasje Amarula...jaaaa! Amarula! De godendrank uit Zuidelijk Afrika...kon ik maar meteen weer vertrekken. :)

Op zondag werd het startschot van het BBQ-seizoen gegeven. Niets te vroeg als je het mij vraagt! Bij Wouter en Mare werd vakkundig de BBQ in gang gestoken en daarna was het smullen tot de stukken er van af vlogen...allez ja, bij wijze van spreken. Grootse discussies en nog grotere plannen...zoals gewoonlijk. :) Laat die werkweek nu maar komen...

1 comment:

Anonymous said...

wou U anders mijn littekens nog even zien ? ;)