Monday, April 28, 2008

Besparingen

Zware besparingen bij de familie Ramont...mijn ma en ik lossen dat handig op door te gaan shoppen tijdens de dolle dagen van Inno. :)

Het concept is heel simpel: Inno houdt grote uitverkoop en doet wat af van de prijs. Dus voor ieder stuk dat je koopt, spaar je eigenlijk! Schitterend plan! De zon liet ons wat in de steek dus wat anders doen dan toch eens gaan kijken?

Ter info: we hebben zeer goede besparingen gedaan. Wel tot 60 euro...en als je meerekent dat we eigenlijk geen pannenkoek gingen eten - tegen de plannen in uiteraard - dan mag je daar al snel 75 euro van maken. It just makes my day... :) Zeker als je dan ook nog eens Jan Roegiers tegen het lijf mag lopen (die deze week overigens schitterend uit de hoek kwam door Filip Dewinter aan te pakken in het Vlaams parlement). :)

Overigens een familieweekend achter de rug: zaterdag ging - ook al naar jaarlijkse gewoonte al wordt het normaal gezien op 1 mei georganiseerd - de koningsschieting van de Koninklijke Handbooggilde Sint-Sebastiaan De Lieve door. Mijn pa slaagde er al twee maal in om koning te schieten...drie keer op rij betekent "keizer" maar die derde keer lukte het niet. Ook dit jaar mocht het niet zijn. Och ja, we waren er alleszins al voor te supporteren (en eigenlijk frieten met stoofvlees te eten), dat is ook al veel waard. :)

1 comment:

Aertsparadijs said...

allé, de Vlaams Progressieve mandatarissen waren populair dit weekend ;-)