Saturday, April 10, 2010

Underwaterlove

Still alive...and having a great time in paradise!

Maandag goed toegekomen in Tegucigalpa en een dubbele cultuurshock: na een eerste shock in Quito moest ik er nu een tweede verwerken bij aankomst in Tegucigalpa. Volledig andere stad!
Een planning was er niet echt...en dus werd op maandagavond maar besloten om richting Roatan te vliegen. Jawel, een Caraibisch eiland met palmbomen, cocktails, diver-bodies en geweldig prachtige zonsondergangen!

Maar ook het paradijs is niet perfect natuurlijk...zandvliegen en muggen hebben mijn onderbenen herschapen in een bubbelfestival, echt geen zicht.
En nog erger: ik zit hier zwaar te studeren! Op het moment dat dit in Vlaanderen gelezen wordt ben ik waarschijnlijk al geslaagd voor mijn Open Water Course. U leest het goed, ondergetekende is nu een echte duiker geworden...ter info: ik ben het type salonduiker (niet te warm, niet te koud, helder water, veel visjes en koraal). Na salonsocialist... ;) Bref, het is prachtig om drie kwartier onder het water te zijn tussen de vissen, vandaag zelfs twee schildpadden gespot!

Straffe foto's en verhalen volgen nog...nu geen tijd aangezien ik met Maite enen ga drinken op mijn duikerschap terwijl we met de benen in de lucht naar de zonsondergang gaan zien... (om het beeld volledig te maken: dat gebeurt in korte broek en T-shirt want het is veel te warm :))

PS: zie ook de blog van Maite voor het echte verhaal (en ik kan alleen maar zeggen dat het waar is, ik viel zonder zuurstof halverwege mijn derde duik!)

1 comment:

tineke said...

ooooooooooooooooooo, de max!