Monday, March 1, 2010

De slimste VVSG'er ter wereld

Op 6 mei organiseert VVSG de Trefdag. Om de twee jaar is dit het 'event van het lokaal bestuur' bij uitstek (vorige editie: 4.000 deelnemers), dus het is alle hens aan dek voor de organisatie.

Het programma wordt stevig gevuld door alle medewerkers, en ook Team Internationaal doet daar uiteraard aan mee. Al pakken we het dit jaar een beetje anders aan. Neen, geen traditionele werkwinkels, lezingen of thematafels voor ons! De Trefdag staat in teken van innovatie en creativiteit? Wel, dan organiseren wij een quiz en een casino!

Dat nog allemaal uitgevoerd krijgen is iets anders... Maar vandaag hebben we toch serieuze stappen gezet wat de quiz betreft: "De slimste VVSG'er over de wereld" werd als try-out gebruikt voor "De slimste gemeente over de wereld" die we in mei op het publiek willen loslaten. Naar het bekende concept van "De slimste mens" natuurlijk...maar dan volledig gevuld met 'internationale vragen'. Zoals het hoort na een try-out: nog heel wat verbeterpunten. Het was dan ook voor het eerst dat we de techniek echt gebruikten (die overigens op de blog van de slimste mens kan teruggevonden worden)... Maar de collega's vonden het alvast goed in elkaar zitten, een opsteker.

En neen, verder hier geen informatie over wie al dan niet gewonnen heeft...het is dan ook maar een spelletje ;)

2 comments:

tineke said...

serieus afgegaan dus... :D

Christophe Ramont said...

Team Internationaal organiseerde de quiz en kon dus niet meedoen :p anders hadden WIJ uiteraard gewonnen :)
Mijn rol was beperkt tot 'kritisch observator' :d