Monday, October 13, 2008

Dringend tijd...voor een nieuwe fotowedstrijd!

Kimja heeft het heel goed opgemerkt: komende vrijdag vertrek ik naar het buitenland en een vertrek was in het verleden altijd goed voor een fotowedstrijd. Waar bleef die deze keer?

Normaal gezien moest die nieuwe wedstrijd hier al lang gelanceerd zijn maar ja...je weet hoe dat gaat. En afgelopen weekend was het dan ook nog eens veel te druk (met op zaterdag twee verjaardagen, zie hier de foto's!), dus geen tijd om achter de pc te kruipen en dit geval wereldkundig te maken.

Gisteren had ik nochtans de perfecte aanleiding om de wedstrijd geopend te verklaren: Bart kwam als winnaar van de vorige wedstrijd zijn prijs ophalen. Op de foto zie je de voornaamste stukken die hem te beurt vielen :) en hij was daar heel blij mee (is het niet, Bart?! Ik verwacht een enthousiaste comment! :)Dat mag samen met een opsomming van wat er allemaal in zat ;)). Zo blij zelfs dat hij opnieuw meedoet met de wedstrijd.

Stuur dus vóór vrijdagmiddag 12u00 - jaja, het is voor de snelle! - jouw beste 'people'-foto naar het welgekende yahoo-adres. Omdat de timing zo krap is dus een gemakkelijke opdracht: er moeten gewoon mensen op de foto staan (of 1 persoon mag ook). Kwestie dat ik al commentaar gekregen heb dat het altijd zonsondergangen zijn. :) De winnaar mag een exclusief geschenkenpakket uit Zuid-Afrika verwachten! (waarschijnlijk ook nog eens aangevuld met cadeaus uit New York aangezien dat er meteen op volgt)

Gaat Bart voor een tweede overwinning op rij? Zal Evelien die tweede overwinning proberen voorkomen en daarmee een echtelijke ruzie riskeren? Probeert Karolien voor een uitbreiding van haar Zuid-Afrikapakket te gaan? Komt er nogmaals een strijd Krian vs Oscar? Of komt de verrassing van Kim die de eerste foto van 'baby in buik' als wedstrijdelement gebruikt?! Spannend! Het antwoord vrijdagnamiddag!

4 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

De cadeaus waren prachtig ;-) en deze foto trouwens ook!
De mijne is al onderweg, maar de concurrentie zal zonder twijfel ijzerhard (of is het ijzersterk?) zijn ...

Anonymous said...

Dit is een enthousiaste comment !!!


:p

Bon, de nieuwe inzending komt eraan

Anonymous said...

Haai,

Mijn Z-Afrika pakket is zeker aan uitbreiding toe... ;)
Wat een opdracht zeg. Veel foto's met mensen, nog ff denken welkeentje...

btw is vvsgadres ook goe?

Ik bereid me alvast voor op veel blogleesplezier komende week!
Veel plezier!