Sunday, January 20, 2008

Nieuwe blogwedstrijd

Het is weer zover! Binnen welgeteld veertien dagen zal ik werkgerelateerd in het buitenland vertoeven - om precies te zijn: uMlalazi, Zuid-Afrika - en dus is het opnieuw tijd voor een blogwedstrijd!

Met hopelijk evenveel comments als in de vorige editie, al mag het deze keer minder van de mobilisatiekracht afhangen. ;) In tegenstelling tot suggesties in de comments bij de vorige wedstrijd blijft het wedstrijdreglement als voorheen: ik vertrouw er op dat iedereen eerlijk en getrouw één stem uitbrengt. Uiteraard is het nog steeds niet verboden aan de deelnemers om iedereen te mobiliseren om te stemmen voor hun foto...

Het cadeau dat kan gewonnen worden moet uiteraard nog gekocht worden in Zuid-Afrika, maar het zal alleszins niet slecht zijn. Wie het dus wel ziet zitten om een Afrikaans beeld in huis te hebben en andere Afrikaanse hebbedingetjes in de wacht te slepen: neem deel aan deze blogwedstrijd!

Het thema bij deze editie is "Portretten". Met dank aan Kimja voor de suggestie. ;) Stuur jullie mooiste portretfoto door naar het welgekende yahoo-adres. Bedoeling van de foto is dat een persoon - of meerdere personen - duidelijk zichtbaar zijn op de foto. En als de foto doorgestuurd wordt, mag je ook altijd meegeven wie het precies is op de foto natuurlijk... Deadline: donderdag 31 januari.

No comments: