Saturday, January 12, 2008

Catsitting

De afgelopen week druk bezig geweest op het werk, maar vooral met katten! Heb ik nu katten? Neen, helemaal niet...maar Kim en C zijn voor een weekje naar Rome en er moest natuurlijk op de katten gelet worden.

Het eerste gedeelte van de week werd dit nog schitterend overgenomen door een andere Kim, vanaf donderdag was het mijn beurt. En ja hoor, ik begin steeds beter te worden als het op huisdieren passen aankomt. Toen ik deze avond vertrok leefden ze nog allebei! Als dat geen succes is, dan weet ik het ook niet meer. ;)

Jantje en Wimpie waren heel erg lief en hadden veel liefde tekort nu ze zo maar surrogaatouders kregen, wie ben ik dan om hen dat te ontzeggen. Al gebiedt de eerlijkheid mij te stellen dat het vooral Wimpie was die aandacht kwam smeken...Jantje vertrouwde de boel niet helemaal.

Consequentie: het provinciaal congres van sp.a haalde ik helemaal niet op donderdag en het personeelsfeest op vrijdag moest ik vroegtijdig verlaten. Niet erg... Op het eerste werd Freya bevestigd in haar status van belangrijkste sp.a-politica in Oost-Vlaanderen (niet langer als minister, dus maar tot provincievoorzitter verkozen). Op het tweede was het wel leuk maar toch minder dan vorig jaar...thema "volksspelen" werkte niet zo enthousiasmerend als het casino. ;)

No comments: