Monday, July 30, 2007

Kiss-in

Vorige week nog een wereldwonder, vandaag helemaal anders in het nieuws. Jammer genoeg... Twee mannen stonden kussend voor het Collosseum, werden door de politie aangehouden en kortstondig vastgehouden.

"Discriminatie!" roept men al vlug. De Romeinse politie verdedigt zich: de twee stonden 'meer dan alleen maar te zoenen' en zou 'niet anders reageren bij heterosexuele stellen'. Nou, ben benieuwd wat die twee gasten daar dan allemaal stonden te doen.

Maar op dit moment heb ik wel veel zin om op 2 augustus naar de kiss-in te gaan. :) Of zoek ik echt gewoon een excuus om richting Rome te kunnen vertrekken (dit is nl al de tweede keer deze maand dat Rome genoemd wordt als favoriete bestemming)? :)

2 comments:

Anonymous said...

Wij gaan begin januari een week naar Rome. Deze keer geen uitnodiging voor jou ;-), kans verkeken :-). Kijk op volgende link om te zien wat je mist... C

http://www.radissonsas.com/servlet/ContentServer?pagename=RadissonSAS/integration/hotelInfo&hotelCode=romzh&language=en&backURI=/reservation/rateSearch.do&origin=Rates%20And%20Availability

Anonymous said...

Well said.