Saturday, December 13, 2008

Music for Life in Gent

Het is al een tijdje bekend: het Glazen Huis van de StuBru-actie Music for Life zal dit jaar niet in Leuven staan maar komt naar Gent! Woehoe! Daar gaan we zeker eens heen...

Maar je kan het al raden: de activiteiten springen hier als paddestoelen uit de grond, allemaal voor het goede doel. Die van animo(stu)Gent, daar kan ik natuurlijk niet op ontbreken. :) U komt toch ook? (zeker na het lezen van onderstaande wervende tekst :))

Quiz je rijk! (aan goed gevoel)
Animo Gent organiseert op vrijdag 19 december om 20h de grote Music For Life quiz!
Je bent exponent van de bomenknuffelende wokgeneratie, houdt van roedels, droedels, Zweedse raadsel en risotto? Welgekomen op onze quiz! Je bent een sociaal dier, staat thuis gekend als ‘die vreemde die hier af en toe logeert’, gaat waar er pintjes zijn en staat waar uw maten u heen trekken? Vreest geen quiz en schuif aan, onze knappe barvrouwen brengen u het abc van de hedendaagse politieke geschiedenis met plezier bij telken male u uw team van het nodige gerstenat komt voorzien. Zelfverklaarde ongekroonde koningen der nutteloze kennis: verenigt u! Kruip uit uw hol, kom vanonder uw stoepsteen, trek die gordijnen (eindelijk nog eens) open en daag elkaar uit. Met roem en eer (en misschien wel meer!) zult gij terug de zwarte nacht in lopen. Of de helverlichte kerstmarkt tegenkomen, het hangt er maar van af welke richting ge neemt. Kortom, voor elk wat wils op onze quiz!
Of kun je niet tegen je verlies? Jij bent er zo eentje die stiekem drie ongeoorloofde hulplijnen inschakelt om toch maar niet af te gaan? Kom en probeer maar, onze jury heeft de ervaring van een overjaarse studiemeester, innoveert zélf in de wondere wereld van digitale spiekerijen, ruikt uw angstzweet mijlenver en heeft ogen op zijn gat!
Iedereen is welkom op onze quiz! Trommel allemaal je vrienden op en prop ze in groepjes van maximum vier personen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 10 euro en omdat wij jullie allemaal zo geweldig vinden krijgen jullie er van ons een gratis pintje of frisdrank bovenop!
Alle opbrengsten gaan naar de Music For Life actie van Studio Brussel! Inschrijven gaat via
animogent@live.com
Praktisch: Bisdomplein (nabij Sint Baafs, zie kaartje) om 20h. Het grote tentenkamp! Of volg gewoon de gids in dit filmpje:

2 comments:

Anonymous said...

Wow... woveel meer aangepast aan mijn navigatievermogen dan een GPS systeem

Christophe Ramont said...

En ik die dacht dat je meer onder de indruk ging zijn van de acteerkwaliteiten van ons aller Petrus :)