Thursday, February 21, 2008

Surprise! Of toch niet...

Afgelopen weekend was dan een moment waar we met de vrienden eigenlijk al lang naar uitkeken. Magteld werd 30 op zondag en aangezien zij de eerste is om een feestje te organiseren, dachten wij dat nu eens voor haar te doen. Een groot verrassingsfeest! Dat uiteindelijk geen verrassing bleek te zijn natuurlijk :)

De voorbereidingen startten reeds vorig jaar. Toch bleek het op het einde moeilijk om alles georganiseerd te krijgen...maar het lukte wonderwel! Titel van het hele gebeuren: "Bal Masquée on Cruise". Ja, vraag niet hoe we tot die titel gekomen zijn...er is veel discussie rond geweest. :) Bedoeling was dus een soort mix tussen gemaskerd bal en cruisefeestje.

Curieuzeneus Magteld had er natuurlijk alles aan gedaan om te weten te komen wat er georganiseerd ging worden - ja, als groot organisator ging ze zelf al iets in elkaar steken dus toen was de helft van de verrassing er al af natuurlijk want ze moest haar 'vrijhouden' die avond :). Wouter maakte het haar dan ook helemaal niet moeilijk door de uitnodiging op bureau te laten rondslingeren, die dan ook vakkundig gevonden werd. Bedankt, Wouter! :) Maar och, het was toch een zeer fijn feest en we hebben weer heel veel plezier gehad.
Magteld heeft een speech voorbereid...beetje vreemd voor een VERRASSINGSfeest :)

Christine en Piet, ouders van Magteld en Wouter, waren echt onherkenbaar...

Mare en Sabine

Fre en John

Hup met die beentjes :)

No comments: