Saturday, September 8, 2007

Personeelsuitstap

Met alle VVSG-collega's gisteren een dag op stap geweest in Antwerpen: de jaarlijkse personeelsuitstap. Dit jaar lieten ze ons dus los in Antwerpen, en het was best wel fijn alleen verschrikkelijk vermoeiend...
In de voormiddag kregen we een rondleiding van AntwerpenAverechts in het vernieuwde station van Antwerpen-Centraal, ook al kregen we nog heel wat plannen te horen die nog uitgevoerd moeten worden. Mooi, maar beetje langdradig na verloop van tijd (op ieder verdiep horen dat het 'daglicht' ook tot daar komt gaat vervelen). Het namiddagprogramma had meerdere mogelijkheden: bezoek van het Atlasgebouw, de Zoo achter de schermen en het Felixarchief. Ik koos voor het archief van de stad Antwerpen omdat ik de eerste twee reeds gezien had en het was echt indrukwekkend.
De vernieuwde buurt van Antwerpen-Centraal
Collega Anne, speciaal voor mij poserend in de A van Antwerpen :)
Juliette, kindje van collega Johanna en Stijn, was ook van de partij!
Het gebouw van het Felixarchief
Het archief zelf...
Drankje om de dag af te sluiten
Maar het allerbelangrijkste aan zo'n dag is ongedwongen kletsen met collega's die je anders niet zo vaak ziet. Veel gepalaver over kindjes - we zitten beetje met een babyboom - en het was leuk om te horen dat "moderne" ouders nauwelijks nog problemen maken van sexuele geaardheid (blijkbaar is dat een thema waar met mij moet over gebabbeld worden :)).

No comments: