Wednesday, September 19, 2007

One World

De mooie gedachte dat we toch allemaal in dezelfde wereld leven? Neen, het is iets commerciëlers wat onder deze titel past. Tien vliegtuigmaatschappijen gaan een alliantie aan om te komen tot die One World. American Airlines, British Airways, Iberia, Qantas,... het zijn een pak klinkende namen.

En dan kom je op de pagina "Round-the-world Fares". Wereldreisje? Koop hier je ticketje...keuze tussen verschillende routes! Of je kan ook gewoon de Promo nemen. Of de Circle Trip Explorer. Ja, ze weten hun producten wel te verkopen. Prijzen zijn moeilijk terug te vinden maar het goedkoopste dat ik op het eerste zicht tegenkwam was 1.899 euro... Zucht...


Op zulke momenten kijk je uit naar een pensioengerechtigde leeftijd en veel geld. Of gewoon veel geld. :) Of nog beter: een rijke vent met veel geld. Neen, een rijke, knappe vent met veel geld. Een rijke, knappe, aangename vent met veel geld maar die niet meekan op reis omdat hij veel geld moet verdienen. Een mens slaat al helemaal aan het dromen... :))

1 comment:

Anonymous said...

Ik val in herhaling, zowat zelfde commentaar als op je vorige post: doen! Voor mij is het al te laat ;-)