Sunday, May 13, 2007

15 minutes of fame

Hoi iedereen,
Op zondag 27 mei wordt in 't Klein Raamtheater in Antwerpen (Lange Gasthuisstraat 26) een belangrijke scène van de kortfilm "Analysing you" opgenomen, een film dat een persiflage wil zijn op de vele making-overprogramma's die ons overspoelen op televisie. De film wordt geregisseerd door Sissi Seifert (zie www.sissiseifert.be).
De scène betreft de opnames van een live-televisieprogramma met publiek. Hiervoor hebben we veel figuranten nodig, want we willen de zaal volledig bezetten (96 zitjes!). Vandaar dan ook deze oproep...Het is de bedoeling dat het publiek enkele malen enthousiast applaudisseert terwijl de presentator het podium opkomt. De opnames zullen ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en hoeven helemaal niet saai te zijn. Sissi wil er een soort mockumentary van maken, wat zoveel betekent dat het een komedie wordt. Acteurs van dienst zijn: Maarten Bosmans (Flikken), Tom De Hoog (Thuis), Robin David (Wittekerke/Spoed), Isabel Van Hecke (Toneelhuis), Jenna Van Lommel (Spring) en Ayesha Kunzle (Ceremonia).
Bovendien worden na de opnames gratis 2 kortfilms vertoond: "Ornitologie" (Sandra Vanderjeught) & "Mama" (Sissi Seifert). Beide films zijn het werk van jonge en talentvolle regisseurs en maken het dus helemaal de moeite om langs te komen.
Je wordt verwacht om 14u aan de ingang van het 't Klein Raamtheater (Lange Gasthuisstraat 26, Antwerpen). Het zou tof zijn indien je bevestigt via analysingyou@hotmail.com (met vermelding aantal personen) zodat we weten hoeveel koffie we moeten voorzien. Breng gerust vrienden, kennissen en familie mee om samen deze leuke namiddag door te brengen.
ps. Gelieve deze oproep naar zoveel mogelijk mensen te fwd'en.
Hartelijke groet,
Xavier Rombaut

No comments: