Wednesday, November 14, 2007

Mika was gewoonweg schitterend

Mika kwam begin juli niet naar Rock Werchter (en toen ging ik ook niet) maar dat is hem volledig vergeven want gisterenavond was ie in Brussel en hij was gewoonweg fantastisch. Het anderhalf uur durend concert was in een mum van tijd voorbij, wat een ambiance! Na twee nummertjes kreeg hij al zo'n applaus dat hij effe niet wist wat zeggen...

En nog meer verrassend: de hele avond sprak ie het publiek toe in beide landstalen! Elio di Rupo, ook aanwezig, zal jaloers geweest zijn want zijn Nederlands was zeker niet slecht. Fan-tas-tisch!

Twee nieuwe nummertjes gehoord - goed goed goed! - maar voor de rest natuurlijk alles van zijn debuutalbum. Schitterend gebracht, live is deze gast nog beter dan op zijn album! Het klinkt zo opgekuist niet en het heeft iets heel speciaals...

Wel een filmpje, jammer genoeg kon mijn 69-ke de zware klanken blijkbaar niet aan dus heel veel storing en niet zo'n zuiver beeld. Maar ach...ik herinner het mij ook zo wel. :) (en gelukkig heeft de VRT schitterende beelden van het concert :))

4 comments:

Anonymous said...

Christophe, kan je me nog eens helpen, vind de mail niet meer terug, maar hoe plaast je filmpjes van YOU TUBE op je weblog.. Wil er ook eentje plaatsen.

x
Groeten Sofie
sofievanhyfte@hotmail.com

Unknown said...

Heilaba,

Puur voor de vorm en het lezen uur en een half uur kan je vervangen door anderhalf uur :-)

Kussen!

Christophe Ramont said...

Wat voor een comments zijn dat hier eigenlijk!
Maar allez, vraag ondertussen via mail beantwoord en aanpassing gebeurd (maar wie maakt geen foutjes na een schitterend ANDERHALF uur durend concert en bij thuiskomst midden in de nacht :))!

Anonymous said...

mika of wa? super!
toen zat ik met je 'zusje' in de handelsbeurs, heb ze op een optredentje van delavega getrakteerd (ok is gn mika, mr toch, was best ok!!)
hoewel mevrouwtje 33 doodnerveus was omdat ze wist dat ze maar meemocht als ze dur verjaardagskroon zou aandoen
zeeft het uiteindelijk wel gedaan
helaas geen foto's, kodakje vergeten -en gezien mn gsmmeke van vijf jaar oud nt over kodakske beschikt...-
gelukkig was kroontje ook beetje anders dan ze had gedacht ;o)

wou nog even inpikken op slappelachfilmke, vind nog meevallen eigenlijk, woensdg stroomden de tranen uit der ogen
keef de pompiers moeten bellen omdat café onder water stond ...

+ der kroon(tje) is gesigneerd door zangeres delavega 'elke' die we later op café nog zijn tegengekomen

niet tegenstaande madammeke 33 dit prachtig gesigneerd exemplaar dan nog was kwijtgespeeld en we dus nog 'ten tweejen' znachts een zoektocht op poten hebbe mogen zetten man man man ga dr mee nr den oorlog ...

dus wel gn mika-avond
mr best een hilarische gentse delavega verjaardertjesnight

allé tot nog 1s op een feestje hé

weet je al wie ik ben?