Friday, May 7, 2010

Trefdag

Zoals begin deze week aangekondigd: VVSG organiseerde gisteren de Trefdag! En het was opnieuw een succesnummer! Met heel veel aanwezigen, heel veel trefwinkels, thematafels en ontmoetingen en vooral heel veel werk voor de VVSG-medewerkers. :)

Want ja, zo'n mega-event gebeurt in eigen beheer. Straf dat het allemaal rond geraakt op het einde - en met dank aan de collega's van het vormingscentrum - maar het betekent ook bloed, zweet en tranen voor het voltallige personeel. Dit jaar bijna niet gecompenseerd met de nodige alcohol omdat het voor medewerkers verboden was te drinken gedurende de dag, gelukkig werd het embargo rond 16u00 door de directeur zelf opgeheven.
Om 07u00 's morgens stond iedereen al klaar, om 07u30 de laatste briefing en vanaf 08u30 begonnen de eerste bezoekers al toe te stromen. Mijn opdracht? 'Croupier' aan het Global Casino dat ik mocht lenen van de vriendelijke mensen van Gapminder. Een hele dag plezier gehad aan mijn tafel die uiteraard - mensen zijn altijd bereid om te gokken - nooit zonder toeschouwers viel. Foto's volgen zeker nog... Op het einde van de dag voelde ik mijn voeten niet meer, mijn benen nog een beetje en mijn stem was lichtjes verdwenen. Maar het was het allemaal waard...

Zo'n Trefdag met fotoshoot is ook voor het team een uitgelezen kans om van ons team een foto te laten nemen. Net als vorige keer dus...maar deze keer zonder Ilse die ziek thuis zat. Van links naar rechts: Bert, Betty, Anne en ikzelf.

No comments: